IZPOSOJA MOTORJA

Motor si lahko izposodi vsaka polnoletna oseba oziroma mladoletna v spremstvu staršev/skrbnikov. Izposoja motorjev je namenjena vsem, ki boste ali prvič na motorju ali pa že imate izkušnje z vožnjo. Minimalna višina najmlajših voznikov je 105 cm, za odrasle omejitev ni. Vseeno priporočamo ustrezno fizično pripravljenost, za najboljšo izkušnjo.

VEČ
 
 

VODENI TRENINGI

Vodeni treningi so primerni za tiste, ki si želite varno prevoziti prve zavoje ali pa izboljšati svojo motokros tehniko. Kombinira se lahko z izposojo motorja tako za otroke, kot odrasle.
Vodena ura treninga je obvezna za vse, ki se boste prvič vozili z motokros motorjem.

VEČ
 
 

PAKETI VOŽENJ

Priporočamo tako popolnim začetnikom kot tudi vsem, ki že imate osnovno znanje motokrosa a bi ga želeli osvežiti. Skozi voden trening beležimo napredek ter dajemo dodaten poudarek na tehnikah, ki delajo preglavice.
Pakete zelo priporočamo staršem otrok, ki se želijo podati v svet motokrosa, saj bodo opravljenem paketu START videli »ali otroke še drži«. Pred tem ni smiselno razmišljati o nakupu opreme in ali motorja. 5 – urni tečaj se opravi v 2 ali 3 obiskih. 

VEČ
 
 

OSTALE STORITVE

Poleg izposoje motorjev, vodenih treningov in paketov voženj vam ponujamo tudi darilne bone, ki so idealni za rojstno dnevna darila, organiziramo rojstne dneve za otroke in team buildinge za podjetja ter popestrimo vaše dogodke s celotnim voznim parkom.

VEČ